Обережно: сьогодні буде сніжно і слизько

фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

Події
05 лютого 2015 07:43

Цьогорічна зима не балувала нас сніжком, зате у лютому почала посівати і застилати землю хоч і нетривким, але сніжно-білим покривалом.

Та, незважаючи на це, дні стають щораз довшими, а сонечко починає пригрівати, в окремі дні, зовсім по-весняному. А, отже, довгоочікувана красуня - весна вже не за горами.

А на сьогодні синоптики  обіцяють мешканцям Львова і Львівщини сніжок, а на автошляхах – ожеледицю. Зокрема, за прогнозами Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 5 лютого вночі та вранці – сніжитиме. Вдень на території області – місцями невеликий сніг. Температура повітря вночі – 4-9 градусів морозу, вдень –  від 2 морозу до 3 тепла. На дорогах – ожеледиця.


ДАІ НАГАДУЄ


ДАІ Львівщини просить за таких погодних умов водіїв бути максимально обережними і уважними.

Перед поїздкою, дорожня інспекція радить перевірити технічний стан транспортного засобу, а також не забувати користуватися пасками безпеки в дорозі. Та  обов’язково нагадувати про це пасажирам.

Крім цього, необхідно дотримуватися безпечної швидкості, інтервалу та дистанції руху, уникати при ожеледиці ризикованих маневрів, з особливою обережністю треба  рухатися на спусках, підйомах, мостах, естакадах. Заздалегідь рекомендується знижувати швидкість, наближаючись до пішохідних переходів та біля навчальних закладів.

 

 
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах