Страшна аварія на Львівщині: загинули п'ятеро людей

фото: ДАІ у Львівській області

фото: ДАІ у Львівській області

Події
28 березня 2015 09:54

Сьогодні, 28 березня,  о сьомій ранку на Львівщині сталася кривава аварія. Іномарка Fiat Doblo в'їхала в зупинку громадського транспорту поблизу села Дуб'є, що у Бродівському районі, на автодорозі Київ-Чоп. Від численних травм померли п'ятеро людей, ще двох із травмами доставили в лікарню.  Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

"За попередніми даними, водій автомобіля Fiat Doblo, прямуючи у напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху та влетів у зупинку громадського транспорту.

На місці трагедії працює слідчо-оперативна група та співробітники Державтоінспекції. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини події", - йдеться в повідомленні.

Удар автомобіля був настільки сильним, що повністю завалилася конструкція бетонної зупинки.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом автокатастрофи у Львівській області, яка забрала життя п’яти осіб.

Кримінальне провадження відкрите за ч.3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Обставини аварії з’ясовуватимуть слідчі. І якщо вони доведуть вину водія, який керував автомобілем Fiat Doblo та в’їхав у зупинку громадського транспорту, то йому загрожуватиме позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

В автомобілі перебувало семеро чоловіків, віком від 19 до 35 років. П’ятеро людей загинули Водій та ще один пасажир вижили та з численними травмами були доставлені до реанімаційного відділення Бродівської районної лікарні. 

Нагадаємо, учора, 27 березня, на трасі Київ-Чоп сталася ще одна летальна ДТП


 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах