У Львові в багатоповерхівці загорілася квартира

фото з сайту secandsafe.ru

фото з сайту secandsafe.ru

Події
29 березня 2015 12:31

29 березня о 07:54 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на дев’ятому поверсі 10-поверхового житлового будинку на вулиці Роксоляни, 59. Попередньою ймовірною причиною займання стало коротке замикання внаслідок перевантаження електромережі. Про це повідомили в прес-службі обласного управління ДСНС.

Власниця помешкання відчула характерне для пожежі потріскування із кімнати й одразу викликала рятувальників. Перелякана жінка самостійно вибігла із квартири.

Уже за п’ять хвилин на місце події прибув перший пожежно-рятувальний підрозділ. Горіння супроводжувалося сильним задимленням, через що рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання.

Вогнеборці евакуювали із вищих поверхів будинку близько десятка мешканців аби гарантувати їх безпеку. О 08:17 рятувальники у складі двох ланок газодимозахисної служби повністю ліквідували пожежу.

Внаслідок займання вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв. м та пошкоджено стіни і стелю на площі 30 кв. м у квартирі, де сталася пожежа. Внаслідок події ніхто не постраждав.

ЩЕ НОВИНИ:

Страшна аварія на Львівщині: загинули п'ятеро людей

Фотофакт: у Львові ледь не згорів паркінг
 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах