Етно-джазовий фестиваль Флюґери Львова 2015: розклад подій

Фото з сайту cossackshostel.com.ua

Фото з сайту cossackshostel.com.ua

Події
10 квiтня 2015 14:03

Етно–джазовий фестиваль "Флюгери Львова" щороку поєднує на одній сцені різноманітні відтінки етномузики із виступами джазових виконавців. Фестиваль проходить у внутрішньому дворику Ратуші, що додає особливої атмосфери самому дійству. Уперше "Флюгери" прозвучали у 2003 році, і кожного наступного року фест збільшує свої масштаби та приєднує до програми літературні акції, хепенінги, медійні проекти. Традиційними стали також "Ранкові прокидання" з гуртом "Мертвий Півень", що згуртовує кілька поколінь поціновувачів цієї команди. Кожен день "Флюгерів" переповнюється людьми, музикою, радістю і... дощем, що змушує танцювальників під сценою розквітати кольоровими парасольками.

Упродовж десяти років на "Флюгерах" виступило понад 150 колективів, тобто близько пів тисячі митців. Окрім якнайрізноманітніших відтінків етно та джазу на "Флюгерах" відбувалися і театральні акції, і мультимедійні презентації,  гепенінги з перфомансами, літературні читання та різноманітні естетичні провокації. 

Тринадцяті "Флюґери Львова" відбудуться обов'язково! Організатори триденного свята якісної музики, Мистецьке об'єднання "Дзиґа", анонсують участь у "Флюґерах" музикантів з Польщі, Норвегії, Німеччини, Угорщини, Ірландії та України (зокрема, з Криму та східноукраїнських міст).

Фестиваль розпочнеться 1 травня о 17 годині. Цього дня відвідувачи зможуть подивитися презентацію "Львіської  Школи Джазу та СучасноїМузики" а також послухати виступи "Dzyga Jazz Quintet", "Free Breath", "Гич Оркестр, "Poludnice Elektronice".

У програмі наступного дня фестивалю заплановано виступи гуртів "Meltdown", "Джалапіта", "Gambardellas", "Wovoka", "FIRKIN". Дійство розпочнеться о 17 годині.

Останній день фесту буде відкрито о 10 годині ранку традиційними "прокиданнями". Цього разу на відвідувачів чекають "Прокидання з Харковом", куратором яких виступатиме Сергій Жадан. Шановну публіку танцями та музикою розважатимуть гурти “Shklo” та ".......". І на завершення, о 17 годині перед глядачами зіграють такі колективи, як "Rishard Kanaforskyj Quartet",  "Ground Beat",  "Bielas i koty papieza", "Shatur-Gudur", "Miazsz", "ShockolaD" & Bria Blessing.

Програма

 

1 травня

початок о 17:00

Презентація "Львіської  Школи Джазу та СучасноїМузики" / "Lviv School of Jazz & Modern Music"
"Dzyga Jazz Quintet"
"Free Breath"
"Гич Оркестр"- спецпроект  "...під Маркою Іван Якович" / "Hych Orchestr"
"Poludnice Elektronice".

 

2 травня

початок о 17:00

"Meltdown"

"Джалапіта"

"Gambardellas"

"Wovoka""

"FIRKIN"
 

3 травня

прокидання о 10:00

 

"Прокидання з Харковом"

куратор - Сергій Жадан 

музика і танці від “Shklo” та "......."

модерує - Юрко Іздрик 

 

продовження о 17:00

"Rishard Kanaforskyj Quartet"

 "Ground Beat"

 "Bielas i koty papieza"

 "Shatur-Gudur

 "Miazsz"

 "ShockolaD" & Bria Blessing

Етно-джазовий фестиваль Флюґери Львова 2015: розклад подій фото

Ще новини Львова:

Куди піти у Львові на вихідні: святкуємо Великдень 

У Львові на Великдень влаштують вело-флешмоб 

На фестивалі LIVE in LVIV заспівають "Танок На Майдані Конго" 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах