У Львові чадним газом отруїлися чотири дитини та двоє дорослих

Фото з сайту www.allwomens.ru

Фото з сайту www.allwomens.ru

Події
13 квiтня 2015 12:36

11 квітня о 21:20 год. у Галицькому районі Львова в квартирі на першому поверсі трьохповерхового житлового будинку, під час купання отруїлася чадним газом дитина - 2001 року народження.

Як інформують у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, потерпілу було госпіталізовано до Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні. Їі стан наразі задовільний. Працівники “Львівгазу” тимчасово припинили в квартирі подачу газу до газової колонки. Причини події - з’ясовуються.

Окрім того, 11 квітня о 22:30 годині у Личаківському районі Львову в особняку отруїлися чадним газом 5 осіб, з них три дитини, яких було доставлено до медичних закладів Львова, а саме:

- 1972 року народження, був доставлений до Львівської обласної клінічної лікарні, після проходження барокамери від госпіталізації відмовився;

- 1974 року народження, була доставлена до Львівської обласної клінічної лікарні, після проходження барокамери від госпіталізації відмовилася;

- троє дітей: 1999 року народження, 2006 року народження та 2012 року народження були доставлені до Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні. Після проходження барокамери у задовільному стані, за вимогою батьків, відпущені додому.

Ще новини Львова:

22-річна львів'янка, яку продюсує Святослав Вакарчук, презентувала казковий кліп (відео)

Як проходить Великдень у Львові [Фото]

У Львові перекинувся автобус: водій був під "градусом" 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах