Вбивці, який безжально закатував міліціонера на Львівщині, загрожує вища міра

Фото: 15minut.org

Фото: 15minut.org

Події
21 квiтня 2015 11:08

На Львівщині виявили підозрюваних у жорстокому вбивстві міліціонера. Двоє чоловіків прив'язали дільничного до підводи і 13 км тягли дорогою за те, що він утрутився в їхню сварку біля місцевого бару. Наразі одному з них загрожує довічне, інший запевняє, що був співучасником злочину під примусом. 

Експертиза вже встановила, що, коли міліціонера причепили до підводи, він був ще живим. Спершу чоловіка тягнули сільською вулицею, а потім коней погнали в поле. Про жахіття, яке сталося, досі нагадують величезні криваві плями вздовж усього шляху, які не зумів змити навіть нещодавній дощ, передає ТСН

Про те, що моторошне вбивство сталося поблизу їхніх домівок, мешканці села Лопатин не можуть повірити і досі. Визнають, що дехто з людей чув крики, але прийти на допомогу побоявся.  По дорозі один із зловмисників втік, інший затягнув вбитого за село і там залишив. Понівечене тіло колеги знайшли правоохоронці, що приїхали за викликом, хтось із селян подзвонив до міліції.

Наразі один із зловмисників, який, за даними слідчих, і наносив смертельні удари,  затриманий. Йому загрожує довічне ув'язнення. Інший підозрюваний перебуває під слідством. Нагадаємо, що раніше стали відомі подробиці моторошного вбивства закатованого на Львівщині міліціонера.

Ще новини Львова:

Американці допомогли українським воякам необхідним спорядженням 

Порошенко на Львівщині пообідав з американськими солдатами (фото)

Поліцейські в новій патрульній службі у Львові одержуватимуть 8-10 тисяч гривень 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах