У Львові до Дня міста назвали "Почесного громадянина міста Львова" та "Львів’янина року"

Фото з сайту http://zaxid.net/

Фото з сайту http://zaxid.net/

Події
01 травня 2015 17:28

Сьогодні, 1 травня, з нагоди Дня міста у Львові вручили щорічні міські відзнаки у номінаціях "Львів’янин року" та "Почесний громадянин міста Львова".

Під час урочистостей у Львівській міській раді від імені громади та за вагомий особистий внесок  та видатні спортивні досягнення що сприяли підвищенню престижу Львова у світі  відзнаку "Львів’янин року" отримала міжнародний гросмейстер, дворазова чемпіонка України, та чемпіонка світу серед жінок 2015 р, шахістка Марія Музичук.

Під час нагородження міський голова зауважив, що невдовзі докладе зусиль аби чемпіонка світу, яка давно проживає у Львові нарешті оселилась у місті у власному житлі.

"Марія давно живе у Львові, але досі не має тут власного житла. Думаю, що цього року ми виправимо це непорозуміння", - зазначив мер Львова.

Фото з сайту http://zaxid.net/

Фото з сайту http://zaxid.net/

Звання "Почесний громадянин міста Львова" за визначний внесок у розвиток національної культури, благодійну діяльність, активну громадянську та життєву позицію, а також підвищення авторитету Львова на державному і міжнародному рівнях цього року удостоївся музикант,  лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Під час нагородження музикант, пропри іронічне ставлення до різного типу нагород, подякував за честь бути удостоєним звання почесного львів’янина та запевнив, що ніколи не переставав бути ним.

"Я дякую усім тим, хто допоміг мені стати тим, ким я є, цьому місту, в якому я виріс і громадянином якого я завжди себе вважав, навіть до того, як став почесним, і буду вважати. Я був, є і залишуся завжди львів’янином", - сказав Святослав Вакарчук, передає zaxid.net

Ще більш цікавинок тут: ТРАВНЕВІ СВЯТА 2015 У ЛЬВОВІ

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах