У Львові вийде книга про Кузьму Скрябіна

фото:universe.zp.ua

фото:universe.zp.ua

Події
06 травня 2015 09:12

Львівське Видавництво Старого Лева видасть книгу спогадів Ольги Кузьменко про свого сина - Андрія, відомого співака Кузьму Скрябіна. У продаж книга надійде наприкінці травня.  Про це інформує tvoemisto.tv.

Як зазначила головний редактор видавництва Мар'яна Савка на своїй facebook-сторінці, це дуже несподівана книжка, так само, як і була несподіваною для всіх втрата Кузьми.

"Пані Ольга, мама Андрія, пережила цю втрату завдяки всім тим людям, які говорили про те, яке важливе місце займав її син у їхньому житті. Вона прийшла до нас у видавництво тому, що у збірнику "Казки під подушку" ми надрукували казку Кузьми", - написала Мар'яна Савка і додала, що співак планував написати цілу книжку казок від ангелька Лєльчика, але не встиг.

"Моя дорога птаха. Мамина книжка" з'явиться наприкінці травня, якраз до концерту, який Кузьмі готують його друзі. На думку Мар'яни Савки, вона є справді маминою книжкою, із теплими спогадами про найдорожчого сина, відібраними знимками. Книга перегукується із його піснею "Старі фотографії". 

Львів у новинах:

Велопрогулянка по парках Львова [ФОТО]

"Львівський лицар" запрошує городян на "оглядини" 

Серце Львова: цікаві факти про Площу Ринок (фото, відео) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах