Кухарі закладу, де сталося масове отруєння, можуть отримати три роки тюрми

Фото: http://otravleniy.net

Фото: http://otravleniy.net

Події
14 травня 2015 17:37

Львівські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом масового отруєння людей у ресторані в центрі Львова. Про це  повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

Нагадаємо, в одному зі Львівських закладів громадського харчування під назвою"Театр пива "Правда", що входить у мережу "!Фест", сталося масове отруєння людей.

"У Галицький райвідділ міліції, 13 травня близько 22.00, надійшло повідомлення від диспетчера Львівського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф. Медики повідомили,  що в цей день у період від 10.50 до 18.45 годин до них надійшла інформація про масове поступлення хворих з діагнозом "гостра кишкова інфекція", – йдеться у повідомленні.

Встановлено, що всі пацієнти 11 травня  харчувались у одному з ресторанів у центрі Львова. Хворі розповіли, що вони їли кури гриль, картоплю по-домашньому, страви з рибою та з заварним кремом. Наразі лікарі надають пацієнтам необхідний комплекс лікування.

За фактом масового отруєння людей правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до трьох років тюрми.

Наразі призначено ряд експертиз,  встановлюються обставини події.

Львів у новинах:

Кінофестиваль "Wiz-Art" стартує у Львові наступного тижня 

Львівські графіті: нові обличчя давніх мурів 

Львів'ян закликають одягнути вишиванки разом з усією Україною 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах