Екскурсія оглядовими майданчиками Львова [ВІДЕО]

Фото з сайту smagin.com.ua

Фото з сайту smagin.com.ua

Події
18 травня 2015 14:14

Львів, який ви вже знаєте, але на який хочеться дивитись знов і знов. Древні дахи, переплетення вулиць та архітектурні творіння. Все це Tvoemisto.tv покаже із найвищих оглядових майданчиків Львова.


Церква святої Ольги та Єлизавети

Ця церква є найвищою спорудою у місті. Її висота сягає 88 метрів. Під час українсько-польської війни із церкви хотіли зняти хрести та покрівлю, але загарбники падали та розбивалися на смерть. А мідну бляху із даху церкви австрійська влада хотіла переплавити на зброю у часи Другої світової війни. Зі святині відкриваються чудові краєвиди на Високий замок, Собор Святого Юра, пам’ятник Степану Бандері та Залізничний вокзал. Оглядовий майданчик відкритий для відвідувачів щодня із 12:00 до 18:00. Вартість квитка: 15 грн.

Фото взято з сайту gorko.in.ua

Фото взято з сайту gorko.in.ua


Ратуша

Найвища в Україні вежа з годинниками, яка сягає 65 метрів. Із цієї висоти можна роздивитись усі райони міста Лева як на долоні. Ратуша працює щодня із 10:00 до 18:00. Вартість квитка: 10 грн.

Фото взято з сайту arttutorials.livejournal.com

Фото взято з сайту arttutorials.livejournal.com


Високий Замок

Цей оглядовий майданчик розташований на Замковій горі. Саме із цим місцем пов’язана перша згадка про Львів у літописах 1256 року. На оглядовому майданчику розташована телевізійна вежа, заввишки 200 метрів. Відвідати це місце можна у будь-який час доби абсолютно безкоштовно. 

Фото взято з сайту luchar.dreamwidth.org

Фото взято з сайту luchar.dreamwidth.org

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах