У Львові на фесті ANICON 7 можна буде зустріти героїв фільмів та ігор

Фото з сайту ufest.in.ua

Фото з сайту ufest.in.ua

Події
18 травня 2015 18:03

23 травня у Львові у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини "Погулянка" відбудеться Західноукраїнський фестиваль косплею ANICON 7. У місті у цей день можна буде зустріти популярних героїв фільмів, ігор та мультиплікації з різних куточків України та близького зарубіжжя.

Косплей – це вид перфомансу, суть якого полягає у відтворенні вигаданих персонажів у реальному житті. Завдання косплеєра – максимально точно дотриматися не лише вимог до костюму героя, якого він обрав, а перевтілитися в нього, скопіювавши характерні риси поведінки тощо. Більшість учасників косплей-шоу, які відбуваються в Україні, готують костюми самостійно, якими б складними вони не були. З кожним роком рівень шоу стає все вищим, передає zik.ua.

Як повідомили організатори фестивалю у Львові, традиційно основним дійством фестивалю ANICON 7 стане косплей-шоу. Глядачі зможуть побачити театралізовані постановки, дефіле оригінальних костюмів та відтворених образів з мультфільмів, кінострічок та ігор.

Зі сцени "Погулянки" лунатимуть професійні кавери на групу Nightwish та нові версії популярних саундтреків. Представлять свою творчість молоді танцювальні команди.

Цьогоріч особливі сюрпризи чекають на учасників, які перевтіляться в образи з комп’ютерних ігор, а саме відеокарта Palit GeForce GTX 960 JetStream від спонсора фестивалю – Palit Microsystems Ltd.

Крім того, у рамках фестивалю ANICON 7 пройдуть тематичні лекції від провідних діячів української спільноти косплеєрів, а також ярмарок.

Початок фестивалю – 14:00.

Львів у новинах:

На Львівщині бунт: мобілізовані вже місяць не можуть отримати форму 

Екскурсія оглядовими майданчиками Львова [ВІДЕО] 

"Тюрма на Лонцького" підготувала програму до "Ночі музеїв" 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах