Завтра на ремонт закриють ще одну ділянку на вулиці Б.Хмельницького

Фото з сайту 360tv.ru

Фото з сайту 360tv.ru

Події
19 травня 2015 18:09

За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, завтра, 20 травня, на ремонт закриють ще частину вул. Б.Хмельницького на ділянці від вул. Шкільної до пл. Криничної.

Нагадаємо, на сьогодні у зв’язку з ремонтом для проїзду закриті вул. Промислова на ділянці від вул.Волинської до вул.Хмельницького. та вул.Хмельницького на ділянці від вул.Волинської до вул.Шкільної. Згодом на ремонт закриють ділянку вул.Хмельницького на відрізку до вул.Гайдамацької та вул.Гайдамацьку.

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Нагадаємо,  у зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр.Чорновола та по вул.Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням ремонтних робіт.

Львів у новинах:

Безкоштовне місто: де у Львові подивитись кіно та позайматися йогою на свіжому повітрі 

"Львівтеплоенерго" відключатиме воду боржникам 

На Львівщині чоловіка ув'язнять на три роки за ухилення від мобілізації 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах