У Львові влаштують Сніданковий Ярмарок

Новина - Події - У Львові влаштують Сніданковий Ярмарок

Новина - Події - У Львові влаштують Сніданковий Ярмарок

Події
20 травня 2015 16:56

Щовихідних протягом літа у Львові триватиме Сніданковий Ярмарок. На страви сніданкової кухні народів світу, запашну каву, ранковий джаз і безліч активностей для дорослих і дітей запрошують у Парку імені Івана Франка. Перший Сніданковий Ярмарок розпочнеться у неділю, 31 травня.

Проект відбуватиметься щовихідних. На відвідувачів чекає сніданкова кухня народів світу, кулінарні майстер-класи, вуличні лекції зі здорового харчування, заняття з йоги та аеробіки, ранкові джазові концерти, поетичні читання, дитячі заняття з англійської, анімація та інше.

"Сніданковий Ярмарок у парку – це нагода відпочити від насиченого ритму буднів і провести літні вихідні з користю. Окрім смачних сніданків, тут відбуватимуться безкоштовні спортивні заняття, концерти від Львівської Школи Джазу та Сучасної Музики, також буде окрема програма для дітей", - розповідає Ольга Гренюх, координатор Сніданкового Ярмарку.

Перший Сніданковий Ярмарок відбудеться у неділю, 31 травня, і триватиме з 10:00 до 16:00 години, передає прес-служба Львівської міської ради. 

Львів у новинах:

Сьогодні відкриють авіасполучення між Львовом і Тель-Авівом 

На Левандівському озері у Львові облаштують пляж 

Львів в очікуванні відкриття "Leopolis Grand Prix" 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах