Львівський центр екстреної допомоги придбав GPS-пристрої для "швидких"

Фото взято с сайта ros-spravka.ru

Фото взято с сайта ros-spravka.ru

Події
21 травня 2015 12:31

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за результатами тендеру замовив 56 GPS-пристроїв у ТзДВ "Галком-Фін" за 167,4 тисяч гривень. Про це стало відомо з "Вісника державних закупівель".

Один комплект обладнання коштуватиме 2990 гривень. В нього входить сам GPS, монтажний комплект та кріплення до GPS-пристрою для  монтажу в салоні автомобіля.

Пристрої повинні мати можливість підключення до будь-якого GSM-провайдера на території України та дистанційного програмування параметрів. В активному русі на резервному живленні пристрій має працювати не менше 6 годин, а також не менше 40  годин в режимі очікування.

Власником ТзДВ "Галком-Фін" є Геннадій Кладов.

Нагадаємо, на Львівщині планують створити та ввести в експлуатацію мережу GPS-зв’язку в системі екстреної медичної допомоги. На закупівлю GPS-пристроїв та радіостанцій виділено загалом 1 млн гривень.

"Створення такої мережі GPS-зв’язку допоможе значно скоротити час доїзду до хворого", – запевняв директор департаменту охорони здоров'я ЛОДА Богдан Чечотка, передає zaxid.net.

Львів у новинах:

На вулиці Курбаса у Львові облаштують унікальний простір (фото) 

Вознесіння Господнє: в яких храмах Львова буде святкова служба 

30 травня у Львові святкуватимуть велодень 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах