Завтра львів’яни оцінюватимуть роботу водіїв: як це буде

Фото взято с сайта kiev24.ua

Фото взято с сайта kiev24.ua

Події
21 травня 2015 14:10

Соціальна ініціатива "То-Ся не зробить" запрошує усіх львів’ян, які користуються громадським транспортом, долучитися до акції та відзначити спеціальними наліпками найкращих водіїв Львова. 

Завтра, 22 травня, у львівських маршрутках проходитиме акція "Конкурс пасажирських симпатій". Організатори пропонують львів’янам запастися особливими наліпками та відзначити водіїв, які заслуговують на похвалу.

Завтра львів’яни оцінюватимуть роботу водіїв: як це буде фото

"Коли останній раз ми дякували водіям за їхню роботу? А скільки разів критикували? Дуже легко знайти недоліки в маршрутках - вони очевидні. Однак, серед водіїв є чимало таких, які добре виконують свою роботу", – написали вони на facebook-сторінці ініціативи та закликали львів’ян-пасажирів на один день стати особливо спостережливими. Водіїв, які заслуговують на подяку та похвалу, пропонують нагороджувати картками "пасажирської симпатії".

Завтра львів’яни оцінюватимуть роботу водіїв: як це буде фото 1Певну кількість таких карток можна отримати за адресою вул. Озаркевича, 4, або на вул. Хуторівці, 35 (корпус УКУ), а також звернувшись до активістки ініціативи Ольги Матвійчук (tosia.lviv@gmail.com), повідомляє tvoemisto.tv.

 

Львів у новинах:

 

День кельнера: сьогодні львівські офіціанти проведуть забіг на площі Ринок

Львівський центр екстреної допомоги придбав GPS-пристрої для "швидких"

У Львові встановлять смітники по 10 тисяч за штуку 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах