На Львівщині п’яний водій в’їхав у авто міліціонера: є постраждалі [фото, відео]

Фото взято з сайту polituka.info

Фото взято з сайту polituka.info

Події
25 травня 2015 10:36

24 травня близько 21:00 у с. В’язова, що у Жовківському районі Львівської області, внаслідок ДТП постраждали троє людей.

За попередньою інформацією, 64-річний водій легковика Renault Laguna, мешканець Жовківського району, керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та без документів. Чоловік не обрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з іномаркою Peugeot Partner. Від удару обидва автомобілі перекинулись. Про це повідомляє Galnet із посиланням на прес-службу управління ДАІ у Львівській області.

За кермом автівки Peugeot був 25-літній працівник міліції. Правоохоронець перебував поза службою, у цивільному одязі та прямував із сім’єю у напрямку Жовкви. У результаті ДТП міліціонер не постраждав.

Внаслідок пригоди травмувався водій легковика Renault, а також двоє пасажирок автомобіля Peugeot Partner – 21-річна та 43-річна мешканки Жовкви. Потерпілих було доставлено до районної лікарні. У жінок діагностували забої. Після огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги їх відпустили додому. А керманича автомобіля Renault госпіталізували.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та остаточні причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

На Львівщині п’яний водій в’їхав у авто міліціонера: є постраждалі [фото, відео] фотоНа Львівщині п’яний водій в’їхав у авто міліціонера: є постраждалі [фото, відео] фото 1На Львівщині п’яний водій в’їхав у авто міліціонера: є постраждалі [фото, відео] фото 2Фото з сайту http://vgolos.com.ua/

Фото з сайту http://vgolos.com.ua/

Львів у новинах

EasyWay: GPS-дані по Львову більше не доступні

У Львові донеччанин вночі намагався пограбувати АЗС

Аншлаг навіть після смерті: як пройшов концерт пам'яті Кузьми Скрябіна [фото, відео]

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах