Міських чиновників зобов’язали контролювати видачу квитків у транспорті

фото:tsn.ua

фото:tsn.ua

Події
29 травня 2015 11:10

Виконком Львівської міської ради зобов’язали моніторити кількість пасажирів та контролювати видачу квитків у маршрутках. 

Про це 28 травня на прес-конференції заявив голова Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Андрій Басараба.

Він розповів, яким чином було погоджено підвищення тарифу на проїзд у маршрутках: "АМКУ погоджує не тариф, а формулу. Всі документи, які були надані перевізниками та виконкомом міськради, відповідали вимогам чинного законодавства. Не погодити ми не могли, тому що це було би протизаконно".

"Збільшивши тариф на проїзд до 4 грн, – каже Андрій Басараба, – ми зобов’язали виконком проводити моніторинг пасажирів та видавати квитки".

На уточнююче питання журналістів про те, чи може АМКУ контролювати виконання виконкомом своїх зобов’язань, він відповів: "На це можете впливати і ви, зібравши матеріали про порушення та подавши нам. Тоді говоритимемо з виконкомом міської ради про невиконання наших рекомендацій".

Голова львівського АМКУ наголосив, що підстави для перегляду тарифу - справді були, адже значно подорожчало пальне. Втім додав, що брати цифри по пасажиропотоку з неба неправильно.

Львів у новинах:

Пам'ятка львів'янина: до якого часу можна оформити субсидію 

Хто винен: чому Львів після зливи вже вкотре перетворюється на Венецію 

"Укрзалізниця" снова запускает поезда в Мариуполь 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах