На палаючій нафтобазі у Києві загинув львівський рятувальник

фото:ipress.ua

фото:ipress.ua

Події
10 червня 2015 10:57

9 червня під час виконання своїх службових обов’язків трагічно загинув випускник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Глазков Максим Олегович, повідомили в Львівському державному  університеті безпеки життєдіяльності.

О 17.29 8 червня на території нафтобази ТОВ "Побутрембудматеріали" у смт. Глеваха по вул. Південна,1 Васильківського району Київської області сталася пожежа резервуару з паливом об’ємом 900 куб. м. з послідуючим перекиданням вогню на поруч розташовані резервуари з бензином. Станом на 10:30 ранку 9 червня внаслідок детонування наземних  резервуарів постраждало 6 працівників ДСНС, яких з різними ступенями опіків госпіталізовано до медичних закладів.

Станом на 11.00 9 червня з трьома працівниками ДСНС не встановлено зв'язок. Вогнем знищено майже 10 од. техніки.

Серед героїчно загиблих рятувальників був і син члена Вченої Ради Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, завідувача бібліотеки Галини Глазкової - Глазков Максим Олегович.

Народився Максим Глазков 7 травня 1977 року в м. Львів. У 1997 р. закінчив Львівський пожежно-технічне училище за спеціальністю "організація та техніка протипожежного захисту".

Пройшов службовий шлях від начальника караулу до заступника начальника загону-начальника відділення планування та документального забезпечення аварійно-рятувального загону спеціального призначення  Головного управління ДСНС України у Київській області. 

"Короткі рядки біографії цієї молодої людини, яка жертовно віддала своє життя для порятунку інших, ввібрали в себе весь сенс надто короткого, на жаль, життя  героя. У тривожному й драматичному калейдоскопі подій сучасності його подвиг не забудеться й не промине, а буде свідчити у вічності про те, що "немає більшої Любові, як віддати своє життя за друзів своїх".  Бракує слів, які б у повній мірі висловили  жаль, тугу і скорботу за нашим випускником, якого всі пам’ятаємо. Схиляємося в журбі й висловлюємо щире  і  глибоке співчуття рідним і близьким Героя", - йдеться  в повідомленні.

Львів у новинах:

Пожар на нефтебазе под Киевом локализован 

Вулицю Богданівську закриють для руху транспорту на три дні (схема обїзду) 

Почему утром не работал "Вконтакте"

  •  
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах