У Львові збудують індустріальний парк за 50 мільйонів

Фото взято з сайту ukurier.gov.ua

Фото взято з сайту ukurier.gov.ua

Події
17 червня 2015 10:47

Голландська компанія збудує у Львові індустріальний парк.

Про це Vgorode Львів розповіли у ЛМР.

 Конкурсна комісія одноголосно визначила ТзОВ "СіТі Парк Львів", яка є філією голландської компанії "СТР", переможцем інвестиційного конкурсу з будівництва індустріального парку "Рясне-2". Як розповів у відеозверненні міський голова Львова Андрій Садовий, проектом передбачається створення понад 3 тис нових робочих місць. Конкурс, який проведено у Львові, це перший в Україні приклад прозорого визначення інвестора для такого потужного індустріального об’єкта.

"Сьогодні коротко хочу повідомити про новину, яка є позитивною, з точки зору появи нових робочих місць в місті. Ми у Львові закінчили конкурс щодо будівництва сучасного індустріального парку поблизу мікрорайону Рясне-2. В конкурсі перемогла відома голландська компанія Сі-Ті-Пі. Це було одноголосне рішення членів комісії. Компанія Сі-Ті-Пі є четвертим за розміром європейським оператором, що володіє понад двома сотнями об’єктів індустріальної нерухомості класу А в Європі.

Індустріальний парк у Львові – це близько 30-ти нових підприємств з екологічно чистим виробництвом та логістичними центрами на площі понад 22 гектари.

Розмір інвестицій – 50 млн євро від оператора та близько 50 млн євро від майбутніх орендарів. Компанія Сі-Ті-Пі працює з потужними світовими промисловими виробниками, з якими уже ведуться переговори щодо розміщення виробництва у Львові.

Після повноцінного запуску індустріальний парк генеруватиме близько 15 млн євро податків до міського бюджету та створить 3 тисячі нових робочих місць.

По суті, конкурс у Львові – це перший в Україні приклад прозорого визначення інвестора для такого потужного індустріального об’єкта. Україні сьогодні надзвичайно потрібні успішні приклади зовнішніх інвестицій, аби відродити її економіку. Радий, що цей процес починається зі Львова", - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова у своєму відеозверненні.

Львів у новинах:

"Міс Львів 2015" вперше обиратимуть глядачі 

У Парку Культури облаштують лаунж-простір з wi-fi та проектором 

Як буде виглядати "ревіталізована" площа Святого Теодора 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах