У Львові почали дешевшати квартири

Фото взято з сайту http://inlviv.net/

Фото взято з сайту http://inlviv.net/

Події
18 червня 2015 11:22

Експерти відзначають низький попит на квартири на ринку вторинної нерухомості. Попитом користуються новобудови.

На сьогодні на ринку вторинної нерухомості у Львові відзначається низький попит на квартири. Власники житла готові знижувати ціни за необхідності швидко продати.


Вартість львівських квартир


Економ-клас

Придбати однокімнатну квартиру у Львові можна за $25000. За таку вартість пропонують житло на околиці міста. Дещо дорожче — від $28000 — коштують однокімнатні квартири у прицентральних районах. Частіше за таку ціну пропонують житло на перших та останніх поверхах. У центрі повноцінні квартири можна знайти від $30000. Є пропозиції малогабаритних квартир. Їх вартість стартує від $10000-$12000, площа — від 12 до 25 кв.м.

Двокімнатні квартири можна придбати за $35000-$40000 залежно від району та площі. За словами ріелтора АН "Ваш шанс" Ольги Іващишин, на околиці міста пропонують двокімнатні квартири більшої площі, ніж у центрі та прицентральних раойнах, тому коштують вони дорожче.

Вартість трикімнатних - $45000-$55000.

Житло бізнес-класу у Львові можна знайти тільки в центрі та прицентральних районах. На околиці такі квартири не пропонують. Вартість житла прямо пропорційна площі. У центрі вартість 1 кв. м стартує від $1500, у прицентральних районах — від $1200.

Експерти відзначають, що великим попитом користуються квартири у новобудовах. Можливо саме тому необхоче купують житло на ринку вторинної нерухомості.

За матеріалами domik.ua

Львів у новинах:

Гід по Парку культури у Львові: локації, ціни, проекти 

Стало відомо, коли у Львові запрацюють нічні маршрути 

Львів’янину на замітку: що робити, якщо не працює квитковий термінал на зупинці 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах