У Львові проти правоохоронця, який був п"яний за кермом, розпочали розслідування

фото з сайту press-centr.com

фото з сайту press-centr.com

Події
18 червня 2015 17:18

У Львові стосовно працівника міліції, який підозрюється в керуванні автомобілем у  стані алкогольного сп'яніння, розпочато службове розслідування.

Про це 18 червня інформує прес-служба ГУМВС України у Львівській області.

Як повідомляється, службове розслідування сьогодні, 18 червня, призначив начальник Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія.

17 червня о 23.15 інспектори ДАІ міста Львова зупинили автомобіль ВАЗ-2109, водій якого на великій швидкості їхав без увімкнених світлових сигналів по вулиці Городоцькій.

Водій поводив себе агресивно, відмовився надати працівникам ДАІ посвідчення водія та документи на транспортний засіб, а також мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

"Встановлено, що керував автомобілем 26-річний працівник Шевченківського райвідділу міліції, який заявив, що йому раптово стало погано. На місце прибули медики швидкої допомоги, які доставили чоловіка до лікарні", – повідомив начальник УДАІ ГУМВС України у Львівській області Олександр Хутняк.

Призначено медичну експертизу. За цим фактом розпочато службове розслідування.

Нагадаємо, сьогодні вночі працівники ДАІ Львова виявили та зупинили нетверезого працівника Шевченківського РВ за кермом автомобіля марки "ВАЗ-2109" з дн ВС8399ВІ.

Як повідомляє ГО "Дорожній контроль Захід", за кермом виявився слідчий Шевченківського РВ, 1989р. народження, старший лейтенант міліції Сех Роман Ігорович.

Львів у новинах:

Через провал бруківки в центрі Львова утворилася велика яма 

На Alfa Jazz Fest 2015 відбудуться 4 додаткових концерти (програма) 

Титул Miss Lviv здобула 17-літня львів'янка Мар'яна Скоринович (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах