На концерті пам'яті Скрябіна назвали ім'я нового вокаліста гурту (відео)

фото з сайту tsn.ua

фото з сайту tsn.ua

Події
22 червня 2015 12:47

Концерт пам’яті Андрія Кузьменка, лідера гурту "Скрябін", влаштували у Львові. Найближчі друзі Кузьми заспівали 30 пісень.

Послухати їх прийшли близько 40 тис. глядачів. У Львові гурт "Скрябін", як і обіцяв, розкрив таємницю щодо нового вокаліста групи. Концерт розпочався кадрами з відеокліпа ранньої творчості співака. Публіка аплодувала стоячи. На сцену першою вийшла Руслана співати реквієм "Ти ще відкриєш очі".

Читайте також: На концерт пам'яті Андрія Кузьменка зібралося більш ніж 40 тисяч людей [Фото, відео]

Ніколи не вживати у розмові слова був, а лише є і буде, так просять говорити про Кузьму його ж друзі. Адже шанувальникам Андрій залишив пісні, які наспівує майже кожен, і вбачають в них інколи навіть пророчий зміст. Приборкати емоції перед сорокатисячною публікою не усім під силу.

Перед концертом гурт "Скрябін" ділиться довгоочікуваною звісткою, хто ж стане солістом. "Буде такий проект. Група Скрябін і окремий якийсь персонаж, окремий вокаліст. Тобто це буде Женя Толочний чи Женя Галич, загалом Скрябін і друзі", - зазначив гітарист гурту "Скрябін" Олексіій Зволинський.

Концерт-прощання, але без сліз. Шанувальники Андрія Кузьменка хочуть, щоби спогади про нього залишались яскравими, такими ж яким і був Кузьма. Концерт пам’яті - це лише початок. Друзі Андрія планують започаткувати фестиваль, присвячений Кузьмі.

Джерело 5 канал

Львів у новинах:

23 червня вступають в дію нові правила "шенгенки" - 7 фактів 

На Львівщині від ботулізму померла людина, ще троє - у реанімації 

"Єврофан 2015": до Львова з’їдуться футбольні фани з 17 країн Європи 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах