Усі внутрішні авіарейси AtlasJet Україна, крім Львів-Київ, збираються анулювати

фото з сайту www.borispol-city.com.ua

фото з сайту www.borispol-city.com.ua

Події
24 червня 2015 13:14

Державіаслужба має намір анулювати призначення AtlasJet Україна на внутрішні лінії через річну відсутність польотів. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Державна авіаційна служба України 19 червня видала листа до авіакомпанії AtlasJet Україна, яким повідомила, що, оскільки авіакомпанія не експлуатує внутрішніх ліній, всі права на них (окрім авіарейсу Київ-Львів-Київ) буде анульовано.

"Державіаслужба виявила, що AtlasJet не виконує внутрішніх рейсів. І попросила пояснення, інакше на наступній комісії права будуть анульовані. Справді, є така підстава для анулювання прав, як невиконання рейсів за наданими правами понад 12 місяців", - написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук партнер юридичної фірми "Анте", що представляє інтереси AtlasJet Україна, Андрій Гук.

Державіаслужба має намір анулювати призначення компанії на маршрути з Києва до Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Запоріжжя, Одеси, Сімферополя, Тернополя, Харкова, Херсона, Чернівців, із Львова до Дніпропетровська, Донецька, Одеси, Харкова та Херсона.

Atlasjet Україна створено у вересні 2013 року, проте з огляду на низку судових спорів перший політ виконала в червні 2015 року за маршрутом Київ-Львів. Є дочірньою структурою турецької Atlasjet.

Як повідомлялося, згідно з наказом Державіаслужби "Про затвердження авіаційних правил "Порядок надання і анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній", анулювання права на експлуатацію повітряної лінії відбувається, зокрема, у разі нездійснення експлуатації лінії протягом 12 місяців або припинення її експлуатації на 12 місяців.

Нагадаємо, 18 червня у Львівському національному аеропорту ім. Данила Галицького презентували перший рейс авіакомпанії AtlasJet Україна в напрямку Київ-Львів-Київ.

Львів у новинах:

Фестиваль їжі, "батярський концерт", творчі майстер-класи: на вихідних святкуватимуть День молоді 

Марина Порошенко побувала у Львові (Фото) 

В центрі міста перекинулась вантажівка (відео) 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах