Увага, розшук: у Львові безвісти зник журналіст

фото з сайту inagist.com

фото з сайту inagist.com

Події
17 липня 2015 09:28

Богдан Боровий відправився на роботу, і вже більш як три доби не виходить на зв'язок. Рідні та близькі львівського журналіста просять допомогти у його розшуку .

Про це інформує www.vsemisto-lv.info.

13 липня з дому юнак направився на роботу, у місто Долина, що на Івано-Франківщині. Знаходячись в маршрутці він розмовляв з рідними об 11:30,і повідомив, що він у Стрию - після цієї розмови близькі та рідні журналіста не знають де він знаходиться, чи принаймні, де його шукати: "Просимо допомогти встановити його місцезнаходження, або надати бодай якусь інформацію про нього" - говорить його родина.

Хлопець був одягнений  у сірий светр, джинси, червону спортивну куртку, мав з собою рюкзак та пакет з продуктами.

Колеги Богдана повідомили, що він не з’явився на робочому місці – тому його родина просить допомоги у всіх, хто бачив, чи хоча б щось чув про Богдана.

Якщо хтось бачив, чи чув про хлопця хоча б якусь інформацію, просимо повідомити рідних: 097 164 56 69 – пані Ольга (мати).

Нагадуємо, що під час Майдану у Києві, Богдана затримали. Це сталося саме в ті дні коли беркутівці розганяли Майдан. "Я йшов коридорами райвідділку, навколо стояли міліціонери, але я все ще не міг повірити, що можу просто піти звідти після всіх цих подій" - писав журналіст у одному зі своїх матеріалів. Та чи пов’язане його зникнення із тодішніми подіями - наразі лише здогадки.

Львів у новинах:

У Львові жінка народила здорового малюка після двох місяців у комі 

У Львові пролунали вибухи: підірвалися двоє міліціонерів (фото; відео; оновлюється) 

"Хата в Карпатах": безкоштовне житло, творчість, веганська їжа та штрафи за політичні розмови 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах