Вибухи у Львові могли вчинити імітатори "Правого сектора", - Аваков

Взрывы в Львове могли устроить представители "известной организации" или имитаторы / Фото УНИАН

Взрывы в Львове могли устроить представители "известной организации" или имитаторы / Фото УНИАН

Події
17 липня 2015 15:16

Арсен Аваков вважає, що певна громадська організація, яка влаштувала у Львові два вибухи, могли навмисно імітувати дії “Правого сектору”

Нагадаємо: Аваков прибув з робочим візитом на Львівщину

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив під час прес-конференції у місті Самборі Львівської області, відповідаючи на запитання, чи підтверджується “мукачівський слід” подій у Львові, передає УНІАН.

Читайте також: У Львові пролунали вибухи: підірвалися двоє міліціонерів (фото; відео; оновлюється)

“Не хочу коментувати це питання, бо воно на грані емоцій і спекуляцій. Є така точка зору, що вибухи провели представники однієї з відомих організацій, але є й інша точка зору — інспірувати, що це пов’язано з представниками громадської організації – імітуючи дії “Правого сектору”, – заявив міністр.

Читайте також: Що трапилось у Мукачеві: хроніка подій

Він також наголосив, що передусім варто дочекатися результатів слідства, “воно йде інтенсивно, у Львові перебуває один із заступників міністра, один з кращих криміналістів України”.

Після завершення прес-конференції на площі біля Самбірської міської ради на міністра Авакова очікувало близько сотні людей, серед яких до 25 активістів “Правого сектора” із прапорами та символікою організації.

Читайте також: Постраждала від вибуху у Львові молода жінка залишиться інвалідом (фото)

Після спілкування з громадою, яка оточила щільним кільцем міністра, люди почали поступово розходитися і Аваков відбув до Львова. Очікуваного приїзду колони автомобілів зі Львова з невідомими особами, які мали намір зустрітись з міністром, про що журналістів повідомили громадські активісти Львова, не відбулося. Судячи з усього, колона автомобілів до Самбора так і не прибула і якою була мета цих людей – не відомо.

"Правий сектор" "відхрещується" від вибухів у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах