Стало відомо, коли у Львові запрацює нова патрульна поліція

Фото взято з сайту gordonua.com

Фото взято з сайту gordonua.com

Події
18 липня 2015 13:53

До кінця літа нова патрульна поліція Львова буде готова нести службу на вулицях нашого міста. Про достатню кваліфікацію кандидатів у полісмени заявив під час робочого візиту на Львівщину міністр МВС України – Арсен Аваков.

Міністр ознайомився з матеріально-технічною базою, де здійснюється підготовка майбутніх поліцейських, поспілкувався зі слухачами, поцікавився як проходить їхнє навчання та пообіцяв, що Львівське управління патрульної поліції забезпечать новим автотранспортом, відповідною технікою й новими раціями.

Наразі процес відбору у нову поліцію пройшли 417 кандидатів, серед яких є жінки. Згодом очікується початок навчання третьої хвилі слухачів. Окрім того в Україні з'явиться єдиний державний спецназ КОРД – корпус оперативної раптової дії. Заступник міністра МВС Ека Згуладзе також оголосила, що через велику кількість бажаючих служити в новій поліції серед львів’ян подання заявок продовжили до 7 серпня.

Усі, хто бажає вступити на навчання, можуть заповнити електронну анкету на офіційному сайті МВС України, інформує tvoemisto.tv.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах