На Львівщині двоє невідомих спробували напасти на залізничний тунель в Карпатах

фото з сайту transkarpatia.net

фото з сайту transkarpatia.net

Події
19 липня 2015 10:58

В ніч з п`ятниці на суботу на один із залізничних тунелів у Карпатах на території Львівщини було вчинено напад. Кілька нападників у балаклавах, одягнені у камуфляжну форму, підстрелили охоронця тунелю, якому вдалося викликати підмогу.

Про це повідомляє zaxid.net

Напад на охоронця залізничного тунелю стався близько 02:30 у суботу. Невідомі випустили п`ять пістолетних куль в охоронця на посту перед в`їздом у тунель. Одна з куль потрапила охоронцеві в голову, однак він спромігся викликати підмогу із стаціонарного поста охорони тунелю, розташованого за 500 метрів. Коли на місце стрілянини прибули ще четверо караульних, нападники втекли. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури України Володимир Омелян:

Володимир Омелян підтвердив ZAXID.NET інформацію про напад, уточнивши лише, що мова не йде про Бескидський (найдовший) тунель, однак від розширеного коментаря відмовився.

Факт нападу озброєної групи невідомих на залізничний тунель між селами Нижнє Синьовидне і Верхнє Синьовидне підтвердили в ГУ МВС України у Львівській області. Цей тунель має стратегічне значення для Львівської залізниці на лінії сполучення Стрий-Мукачеве. Більшість пасажирських та вантажних потягів між Львівською та Закарпатською областями проходять саме через цей тунель. 

"Стрілянина була, але, швидше за все, щоб заволодіти автоматом, яким був озброєний охоронець. Нападників у балаклавах було двоє. Потерпілий має перелом руки і 5 поранень. Стріляли з мисливської дробової зброї і пістолетом для відстрілу гумових куль", – розповів  начальниик ГУ МВСУ у Львівській області Дмитро Загарія.

За його словами, на місці нападу зараз працює слідчо-оперативна група. Відкрите кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (замах на умисне вбивство). Розслідуванням займається слідче управління ГУМВС України у Львівській області.

Львів у новинах:

Жінку-міліціонера, постраждалу підчас вибуху у Львові, будуть лікувати в Ізраїлі (Оновлено) 

Май на увазі: на Закарпатті буде АТО

Вибухи у Львові могли вчинити імітатори "Правого сектора", - Аваков

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах