За що можуть звільнити з патрульної поліції Львова

Фото взято з сайту obozrevatel.com

Фото взято з сайту obozrevatel.com

Події
23 липня 2015 10:05

Минулого тижня з патрульної поліції Києва було звільнено чотирьох співробітників. Львівські патрулювальники, які невдовзі вийдуть на вулиці нашого міста, мають взяти до уваги помилки своїх колег зі столиці.

Протягом минулого тижня з патрульної поліції Києва звільнили чотирьох співробітників. Про це начальник столичної патрульної поліції Дмитро Євдокимов заявив в ефірі "5-го каналу", - пише УНІАН.

"Протягом минулого тижня чотирьох наших патрульних поліцейських було звільнено з роботи. Серед причин: одна особа, нами було встановлено, що вона у вільний час, не на службі, вживала алкоголь, перебувала в автомобілі. Ми з такими людьми одразу прощаємося", - зазначив він.

Окрім того, Євдокимов додав, що поліцейські, що діють правомірно, завжди матимуть підтримку. Разом з тим, якщо було доведено, що патрульний порушив правила, його звільнятимуть.

Читайте також: Львівський патруль будуть тренувати поліцейські з Канади

Нагадаємо, з 20 квітня 2015 року розпочався набір кандидатів на навчання до новостворюваних підрозділів патрульної служби Львова. Мешканці нашого міста подали майже 9 тисяч анкет.

Глава відомства зазначав раніше: у МВС очікують, що участь у відборі братимуть молоді освічені люди, які приймають гасло нової поліції "Служити і захищати". Нові патрульні матимуть нову форму, заробітну плату приблизно 8-10 тисяч гривень, а також нові обов’язки.

Нещодавно заступник міністра МВС Ека Згуладзе також оголосила, що через велику кількість бажаючих служити в новій поліції серед львів’ян подання заявок продовжили до 7 серпня, а вже 28 серпня перші нові патрульні з’являться на вулицях нашого міста.

Читайте також: Чим відрізнятиметься нова поліція: головні факти

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах