OLX повідомив, як змінилися ціни на житло у Львові

Новина - Події - OLX повідомив, як змінилися ціни на житло у Львові

Новина - Події - OLX повідомив, як змінилися ціни на житло у Львові

Події
07 серпня 2015 17:40

Львів, як і раніше, є одним з найпривабливіших міст для проживання: у червні за однокімнатне житло тут давали майже $31 тисячу. Для порівняння, у Дніпропетровську аналогічна нерухомість коштувала би лише $21,5 тисячі. А ось в Одесі, з її морем, Привозом і Потьомкінськими сходами, ціна така сама, як і у Львові, – $31 тисяча.

Про це інформує OLX.

Вартість житла падає, хоча, якщо рахувати в гривнях, то росте. Ще взимку аналогічна нерухомість у Львові коштувала аж $35 тисяч, тобто падіння склало понад 10%. Аналогічні тенденції - в більшості інших українських міст.

Зате у Львівській області є населені пункти, де житлова нерухомість, навпаки, стала дорожчою. У Сокалі однокімнатне житло лише за півроку подорожчало з $16 тисяч до $17 тисяч. У Новому Роздолі на перепродажу придбаної взимку однокімнатної квартири вже у червні можна було заробити $2,4 тис., завдяки зростанню вартості з $7 тис. до $9,4 тис.

У Дрогобичі в січні житло коштувало $21,8 тис., а в червні в середньому $ 22 тис У Стрию, починаючи з зими, нерухомість подорожчала з $15,4 тис. до $ 19 тис.

Ще новини на тему квартири у Львові

Скільки коштує зняти квартиру у Львові на День Незалежності

Перепланувати квартиру у Львові стало простіше

Львів'ян зобов'яжуть вкладати у ремонт багатоповерхівок особисті кошти

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах