"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео)

Новина - Події - "Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео)

Новина - Події - "Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео)

Події
12 серпня 2015 18:32

11 серпня, у Львові о 16:45 на перехресті вулиць Винниченка та Личаківської сталася ДТП.

Як інформує кореспондент "Вголосу", зіткнулися трамвай №6 з автомобілем "Reno". Окрім того, шкоди зазнали ще чотири легковики.

За словами водія трамвая, автомобіль "Reno" "підрізав" його з правого боку. У результаті цього легковик затиснуло між трамваєм та позашляховиком "Toyota Land Cruiser", який зупинився в цей момент перед світлофором на червоне світло.

В аварії постраждали також "BMW", "Audi" та "ВАЗ" 6-ї моделі.

Постраждалих у ДТП немає. Зараз усі чекають на представників ДАІ.

Додамо, внаслідок аварії зупинився рух автотранспорту по вул. Підвальній та Івана Франка. Корок тягнеться аж до ринку "Добробут". 

"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 1"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 2"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 3"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 4"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 5"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 6"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 7"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 8"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 9"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 10"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 11"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 12"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 13"Доміно": у Львові зіткнулися трамвай та п'ять машин (фото, відео) фото 14

 

 

Львів у новинах:

Через ДТП - виїзд зі Львова заблокований 

У Львові затримали "мінера" Ратуші

У Львові машина ДАІ, що їхала оформлювати ДТП, сама у нього потрапила  

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах