Нова поліція не вийде на вулиці Львова у цю п'ятницю

Фото взято з сайту nv.ua

Фото взято з сайту nv.ua

Події
17 серпня 2015 15:27

Патрульна поліція розпочне роботу у Львові 28 серпня, як і було заплановано раніше. 21 серпня відібрані кандидати завершать навчання, але патрулювання на вулицях розпочнуть через тиждень.

Заява голови Громадської консультативної ради при ГУ МВС у Львівській області Рустама Курбанова, озвучена "речником" цієї ради Олегом Пилипенком, не відповідає дійсності. Про це ZAXID.NET у понеділок заявив заступник начальника управління кадрового забезпечення обласної міліції Роман Баховський.

"Я дивуюся, як недотичні до проекту люди можуть озвучувати такі речі. Роль громадської ради зводиться до участі в загальній комісії зі співбесіди", – зазначив він.

За словами Баховського 21 серпня завершується навчання у перших двох потоків майбутніх поліцейських (понад 400 осіб) і в цей день вони складатимуть екзамени.

"Закінчується навчання, але ще є багато моментів – обмундирування, остаточні інструктажі та інші речі", – наголосив начальник управління кадрового забезпечення міліції Львівщини.

Нагадаємо 15 серпня голова Громадської консультативної ради при ГУ МВС у Львівській області Рустам Курбанов заявив у коментарі виданню НБН про те, що патрульна поліція у Львові розпочне роботу на тиждень раніше. Цю інформацію швидко підхопили та поширили інші ЗМІ.

Читайте також: 

Чим відрізнятиметься нова поліція: головні факти

Як і чому навчають поліцейських у Львові

Нова поліція вийде на вулиці Львова раніше, аніж планувалось 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах