Хто працює в поліції Львова: чотири історії

Фото взято з сайту telegraf.com.ua

Фото взято з сайту telegraf.com.ua

Події
23 серпня 2015 14:27

Сьогодні у Львові нові патрульні склали присягу на вірність України. Журналісти розпитали інспекторів патрульної служби про те, чому вони вирішили піти в поліцію.

Колишній студент, молода мама, будівельник та учасник бойових дій. Саме такі люди вийдуть сьогодні патрулювати громадський порядок на вулиці Львова. Тепер вони інспектори патрульної служби.

У Львові почала роботу нова патрульна поліція (Фото)

"В мене в дитинстві була мрія стати патрульним. Але в батьків не було можливості оплатити навчання. Зараз така можливість виникла. Я попробував, записався на тести, пройшов їх успішно, поступив на навчанні", – розповідає свою історію Іван Бабурнич.

Іван Бабурнич

В більшості історії схожі. Ірина Кушнір до цього теж навчалася, згодом займалася вихованням дітей. Вона одна із близько 80 жінок, що теж вирішили стати поліцейськими. Розповідає, що вирішала особисто долучитися до змін, які відбуваються і " виправдати ті сподівання, які на нас покладено".

Ірина Кушнір

Інспектор патрульної служби Василь Конвіцький за освітою будівельник.

"Я проста людина, і пройшов. Кожен, хто хоче змінити систему і рости, тут проблем немає", – розповідає Василь.

Пригадуючи своє навчання, вказує на те, що все було цікаво.

"Кожна дисципліна мала свої особливості та цікавості. Скучно не було. В нас була тактична підготовка, адміністративне, кримінальне право, вогнева підготовка", – ділиться Василь своїми спогадами.

Навчання було доволі насичене, додають інші інспектори. В останні тижні доводилося навчатися і в неділю.

Степан Василенко один з тих, хто окрім значка патрульної служби, має на формі і орден "За мужність". Він учасник бойових дій в зоні АТО, до цього служив в батальйоні особливого призначення "Львів", був поранений в Кримському. Відповідаючи на питання чому вирішив піти в поліцію, розповідає, що побачив як в МВС відбуваються зміни, тож вирішив спробувати.

Степан Василенко

"Чесність, порядність, дотримання закону і його безпосереднє виконання", – саме це очікує Степан Василенко від нової поліції.

Тим же, хто теж вирішив стати інспектором патрульної служби, поліцейські рядять запастися терпінням, адже легко не буде.

Джерело: tvoemisto.tv.

Читайте також: 

Чим відрізнятиметься нова поліція: головні факти

Як і чому навчають поліцейських у Львові

Львівська патрульна поліція буде їздити на французських авто

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах