Львівські прикордонники затримали німців, які намагалися вивезти 4-денне українське немовля

Фото взято з сайту lawgarant.com.ua

Фото взято з сайту lawgarant.com.ua

Події
27 серпня 2015 12:20

Сьогодні вночі у пункті пропуску "Краковець", що на Львівщині,   прикордонники  Мостиського загону затримали двох громадян Німеччини, які намагались вивезти 4-денну громадянку України, ймовірно незаконно. Про це повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

У салоні автомобіля, окрім чоловіка та жінки, їхало двоє їх неповнолітніх дітей, громадян Німеччини, а також новонароджене немовля. Автомобіль прямував у напрямку Польщі. Глава сім`ї заявив охоронцям кордону, що це немовля – його дитина від українки, з якою він планує одружитися. Для паспортного контролю чоловік надав свідоцтво про народження дитини, а також нотаріально завірену заяву матері-українки про дозвіл на вивіз дитини за кордон.

Однак  у українських прикордонників викликав підозру той факт, що німець досі ніколи не був в Україні. А його так звана "українська дружина" – жодного разу  не виїжджала до Європи. Отож "пара" між собою зустрітися не могла.

Зараз тривають заходи щодо перевірки законності видачі наданих на паспортний контроль документів на вивіз дитини за кордон та встановлення особи і місця проживання матері немовляти. Про виявлення ознак кримінального правопорушення щодо можливої торгівлі людьми повідомлено слідчі підрозділи органів прокуратури, Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України.

Львів у новинах: 

У Львові бійця АТО в камуфляжі не пустили в ресторан 

У Львові влаштують перший в Україні "Фестиваль переселенців"

У Львові з'явиться новий скейт-парк

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах