Очільника львівської поліції активісти звинуватили у перевищенні швидкості

фото з сайту censor.net.ua

фото з сайту censor.net.ua

Події
27 серпня 2015 12:39

Керівника патрульної поліції Львова Юрія Зозулю оштрафували за перевищення швидкості більше, ніж на 50 км/год на трасі Київ-Чоп.

Таке повідомлення було опубліковане 27 серпня у спільноті "Варта 1", де відстежують різноманітні надзвичайні та кримінальні новини.

Пізно ввечері 26 серпня Юрія Зозулю на його особистому автомобілі затримали на автотрасі М06 Київ-Чоп коло містечка Радивилів у Рівненській області за перевищення дозволеної швидкості більше ніж на 50 км/год, йдеться у повідомленні. Автомобіль зупинили інспектори управління ДАІ Рівненської області.

Очільника львівської поліції  активісти звинуватили у перевищенні швидкості фото

Як випливає з повідомлення, за фактом порушення ПДР новим керівником львівської поліції рівненські інспектори ДАІ склали відповідний протокол, однак в управлінні ДАІ УМВС України в Рівненській області факт перевищення Юрієм Зозулею дозволеної швидкості заперечують.

"У нас вчора не було такого факту. Вчора Зозулю Юрія Георгійовича не було притягнено до адміністративної відповідальності у Рівненській області і не було зафіксовано, що він перевищував швидкість"", – заявила zaxid.net речник ДАІ Рівненщини Світлана Марко.

Речник львівської патрульної поліції Михайло Кіндракевич заявив, що вчора пізно ввечері Зозуля був у Львові на патрулюванні на службовому автомобілі.

Львів у новинах:

Львівські поліцейські похвалилися першими успіхами в роботі 

У центрі Львова нова поліція скрутила чоловіків, які ображали перехожих (Фото)

Львівські підприємці задарма пригощатимуть поліцейських кавою

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах