На мера Винник здійснили замах

Новина - Події - На мера Винник здійснили замах

Новина - Події - На мера Винник здійснили замах

Події
03 вересня 2015 09:21

У машину кинули каменем.

Після огляду автомобіля мера Винник Сергія Уварова, правоохоронці дійшли висновку, що по ньому ніхто не стріляв – слідів від пострілів не виявили. А лобове скло, як з’ясувалося, розбите каменем.

"Не було пострілів. Жодних слідів і ознак того, що хтось стріляв не виявлено. Мер міста та його водій вогнепальних поранень не мають. За попередніми даними, в лобове скло автомобіля кинули камінь, від чого воно тріснуло", – повідомив ZAXID.NET начальник Львівського міського управління міліції Павло Гарасим.

Наразі правоохоронці з’ясовують, чи камінь випадково потрапив у скло автомобіля, чи його хтось кинув навмисно. Однак за інформацією з власних джерел ZAXID.NET, камінь кинули робітники водоканалу, яким Уваров був винен гроші.

Водій-охоронець чиновника, якому улаламками скла розсікло обличчя, не зорієнтувався і почав стріляти навмання, однак ні в кого не влучив. У міліції цю інформацію поки не коментують, бо не відомо, чи на місці інциденту знайшли гільзи від пострілів. 

Пізніше Обстріл машини мера Винників таки підтвердили: відкрито кримінальне провадження

 2 вересня, приблизно о 20:50 Сергій Уваров сам зателефонував до начальника Личаківського райвідділу міліції та повідомив, що його автомобіль розстріляли – здійснили нібито сім пострілів.

У лютому 2013 року невідомі підпалили року джип "Тойота", що належить родині С.Уварова.

На мера Винник здійснили замах фотоНа мера Винник здійснили замах фото 1На мера Винник здійснили замах фото 2На мера Винник здійснили замах фото 3

Львів у новинах

Цими вихідними на об'єкти "Ночі у Львові" буде безкоштовний вхід

У Львові Борис Гребенщиков зіграє з ірландськими музикантами

Львів'янки запрошують на побачення героїв

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах