Шеф львівської поліції Юрій Зозуля торік перевозив наркотичні засоби, - ЗМІ

Новина - Події - Шеф львівської поліції Юрій Зозуля торік перевозив наркотичні засоби, - ЗМІ

Новина - Події - Шеф львівської поліції Юрій Зозуля торік перевозив наркотичні засоби, - ЗМІ

Події
03 вересня 2015 11:29

У серпні 2014 року під час перетину митного кордону в авто нинішнього керівника львівської поліції Юрія Зозулі було виявлено медичні препарати, які містять наркотичні та психотропні речовини, заборонені для переміщення.

Про це в газеті "Ратуша" в матеріалі "Капрал Зозуля. І трішки наркоти" написав львівський журналіст Микола Савельєв.

Він цитує витяг з АРМОРу (АРМОР (Автоматизоване робоче місце оперативника) — інтегрована інформаційно-пошукова система Міністерства внутрішніх справ України):

"13.08.2014 року надійшло повідомлення телефоном від інспектора ОУБК та МП Ягодинської митниці Міндоходів Кухарука Андрія Григоровича, 1974 р. н., жителя міста Ковель, вул. Сагайдачна, 15/61, про те, що 13.08.2014 р. близько 11-ї год. на території МП "Ягодин авто" при в’їзді в Україну під час митного огляду автомобіля "Субару ХV" д. н. АА 1985 РІ під керуванням Зозулі Юрія Георгійовича, 1988 р. н., жителя м. Київ, бульвар Кольцова, 14-д, було виявлено медичний препарат в ампулах "PIRALGIN" — 25 ампул по 0,5 грама (містить фенобарбітал — Авт.), та "POLTRAM" — 39 ампул по 0,5 грама (містить трамадол — Авт.), які містять наркотичні та психотропні речовини, заборонені для переміщення через митницю в Україну. Зозуля Ю. Г. не затримувався. Дані лікарські засоби вилучені та будуть направлені на дослідження".

Цю інформацію зареєстровано в Єдиному реєстрі №12014030150000212 14 липня 2014 року. Ст. 309. ч. 1 ККУ: "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів".

Пізніше Начальник львівської поліції пояснив, куди віз ліки із вмістом наркотиків

Нагадаємо, раніше стало відомо, що за рік Юрія Зозулю було оштрафовано шість разів, проти нього складено адмінпротоколи (п’ять — за перевищення швидкості, один раз — за те, що не пропустив пішохода). Зокрема, 20 серпня 2015 року, незадовго до призначення, Юрія Зозулю було оштрафовано на трасі Київ — Чоп, біля села Крупець Радивилівського району Рівненської області. Їдучи у своєму "Субару" з вишиванкою на капоті, він перевищив швидкість на 50 км (їхав зі швидкістю 113 км на годину), і його оштрафували на 510 гривень.

 Шефа львівської поліції оштрафували за перевищення швидкості вже 6 разів

Очільника львівської поліції активісти звинуватили у перевищенні швидкості

Юрій Зозуля пояснив, чому раніше порушував правила дорожнього руху

Львівські поліцейські похвалилися першими успіхами в роботі

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах