Завтра Порошенко та Лукашенко можуть зустрітися на футбольному матчі у Львові, - джерело

фото УНІАН

фото УНІАН

Події
04 вересня 2015 12:17

За неофіційною інформацією посадовця обласної адміністрації, наразі триває погодження обох сторін щодо можливого візиту.

Во Львове ожидают визита Лукашенко / Фото УНИАН

У Львові очікують візиту Лукашенка / Фото УНІАН

У Львові очікують на присутність президентів України Петра Порошенка та Білорусії Олександра Лукашенка 5 вересня на футбольному матчі між збірними командами України та Білорусії в рамках відбіркового етапу турніру УЄФА "Євро 2016".

Про це повідомило УНІАН джерело у Львівській ОДА.

За неофіційною інформацією посадовця обласної адміністрації, наразі триває погодження обох сторін щодо можливого візиту.

У свою чергу прес-секретар громадської ради при ГУ МВС України у Львівській області Олег Пилипенко повідомив журналістам, що матч між збірними України та Білорусії відвідають президенти обох країн.

„Наразі ця інформація неофіційна”, - наголосив Пилипенко.

Як відомо, у серпні міський голова Львова Андрій Садовий під час перебування у Києві з робочою поїздкою до президента Порошенка з ініціативою про запрошення президента Білорусі Лукашенка до Львова на футбольний матч "Україна - Білорусія".

"Виходжу з ініціативою, щоб президент Порошенко запросив у Львів на футбольний матч Україна - Білорусь, який буде 5 вересня, президента Лукашенко. Дуже важливо, щоб керівники нашої країни максимально використали можливості Львова для проведення міжнародних зустрічей, форумів і конференцій", - сказав тоді Садовий.

Львів у новинах:

Поліцейські у Львові потрапили у ДТП, переслідуючи порушника 

На Городоцькій через ДТП трамваї стоять в обидва боки 

У МВС вирішили дублювати відеовиступи українською через позов львівського активіста 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах