У львівській школі педагог роздягла дитину до білизни за неправильно виконані вправи

Фото взято з сайту www.obzor.lt

Фото взято з сайту www.obzor.lt

Події
11 вересня 2015 16:53

Днями в одній із львівських шкіл сталась неприємна подія, якою стурбовані не лише батьки учнів, а й громадськість міста в цілому. Новина про те, що вчитель хореографії вирішила зробити зауваження першокласникові у ганебний спосіб, викликала чималий резонанс серед львів'ян у соцмережах, інформує 032.

Коли дитина прийшла додому, то розповіла усе матері. Вона була шокована, почувши про це від своєї дитини та довго не могла зрозуміти, так би мовити, зміст “домашнього завдання”.

За словами батьків усе відбувалось так: у шостий день навчання, 9 вересня, під час уроку хореографії у СЗШ №40, педагог покарала дитину за те, що вона неправильно виконувала вправи. З дитини зняли штани і заставили стояти у білизні перед всім класом. А також дали завдання додому — принести памперси і скотч.

За фактом інциденту, в міськраді пообіцяли провести службову перевірку, повідомляє прес-служба ЛМР.

Як розповідає директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна, про цю ситуацію вона довідалась ще вчора ввечері і одразу сконтактувалась із керівником навчального закладу.

“Було підготовлено наказ про проведення розслідування фактів, які були викладені у соцмережах. Також сьогодні організовую зустріч із батьками та учителем для того, щоб достеменно з’ясувати ситуацію”, - каже Галина Слічна.

Окрім цього, посадовець наголосила, що виправдовувати нікого не збирається, оскільки, якщо такі факти дійсно були, то ця людина не має жодного морального права працювати з дітьми. “Від сьогодні вчитель, яка неправильно поводилась із дитиною відсторонена від роботи", - зазначила Галина Слічна.

Читайте також: 

Вчителька львівської елітної школи намовила учнів побити однокласника

У Львові почали серійне виробництво броньованого монстра "Дозор-Б" 

У Львові Руслан Сенічкін влаштує кухню-майданчик і познайомить зі своєю книгою 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах