У Львові поліцейські грубо порушили правила руху

фото з сайту inlviv.net

фото з сайту inlviv.net

Події
14 вересня 2015 09:36

Виявляється правила дорожнього руху знають не всі працівники патрульної поліції Львова. У соціальних мережах з’явилась чергова інформація про порушення правил дорожнього руху новою патрульною поліцією міста Львова.  

Про це інформує inlviv.net.

13.09.2015 на перехресті Сахарова - Коперніка — поліцейська машина, намагаючись обігнати трамвай, перед світлофором виїхала на зустрічну смугу, проте не встигла і зупинилась на полосі зустрічного руху. Рухалися без проблискових вогнів чи мигалок.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок порушення ПДР з боку поліції. Патрульні поліцейські вийшли на вулиці Львова не так давно, а вже встигли прославитись порушеннями правил паркування. Про це в соціальних мережах повідомляють самі львів’яни. А керівник Львівської поліції виявився запеклим порушником ПДР. За останні два роки Юрія Зозулю шість разів штрафували за перевищення швидкості. А в день призначення на посаду головою поліції Львова, він попався на перевищенні швидкості на понад 50 км/год. Зозуля їхав на власному автомобілі "Субару" до Львова трасою "Київ – Чоп". Правда, Ю. Зозуля пообіцяв виправитись.

Львів у новинах:

По яких вулицях Львова курсуватимуть нові автобуси від "Електрону"

У понеділок перекриють ділянку вулиці Сихівської: схема об’їзду

Трамвай на Сихів: як закінчують будівництво

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах