Львів’яни про побиті автівки: Так їм і треба, бо через ті машини ні пройти, ні проїхати!

Фото: «Варта-1»

Фото: «Варта-1»

Події
14 вересня 2015 15:20

Нагадаємо, у ніч на 14 вересня біля будинків на вул. Тролейбусній, 2 та Володимира Великого, 35 невідомі розтрощили 5 припаркованих авто. Це практично один двір, у якому мешканці будинків на ніч залишають свої авто. Люди вважають, що комусь просто увірвався терпець.  

"Невідомі побили вікна в п’яти автомобілях, одну з автівок відштовхали з місця за метрів десять. У жодному з автомобілів не вкрали нічого взагалі. Єдине, що в деяких авто були вирвані дроти запалювання та замки" - написали користувачі соцмереж на сторінці спільноти "Варта-1" у Facebook.

Львів’яни про побиті автівки: Так їм і треба, бо через ті машини ні пройти, ні проїхати! фото

Зловмисників зараз шукають, а місцеві мешканці усе пояснюють просто:

- Там стихійна паркова організувалася, - говорить Ігор Дякович, котрий мешкає поблизу. - Раніше на тротуари ставили машини, а тепер просто бордюр зависокий, то залишають авто просто на дорозі. А машин там купа! Я нещодавно спілкувався з мешканцями цих будинків, то деякі не розуміють, чому тут стоять одні й ті ж машини, а інші мають на стоянках ставити за гроші. А щодо цього інциденту, то хулігани могли одну-дві розбити, але ж п’ять, та ще й одну відтягнути... Це вже занадто.

- Так їм і треба, бо через ті машини в нашому дворі ні пройти, ні проїхати! – обурюється мешканка будинку №35 по вул. Володимира Великого пані Тетяна. – Я коли з дитиною гуляти виходжу, то візочком проїхати поміж ними неможливо. А на кожне зауваження, водії лише відмахуються: мовляв, де мені машину ставити, щодня по 10 гривень за стоянку не буду платити! От і що з ними поробиш? А хуліганів достатньо, от і поплатилися.

Власники машин тим часом звернулися у міліцію. За словами речниці обласного управління МВС Світлани Добровольської, до восьмої ранку понеділка надійшло чотири звернення. Власники машин сказали, що у них розбиті вікна. Оскільки сума збитків на кримінал "не тягне", то дані цього факту лише внесені в журнал єдиного обліку. Ведеться слідство, правоохоронці шукають винних.

Джерело: press-центр.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах