Які школи Львова отримають нові ноутбуки: перелік

Фото взято з сайту proubuntu.org.ua

Фото взято з сайту proubuntu.org.ua

Події
15 вересня 2015 10:55

Відділ освіти Залізничного району Львова придбав 40 ноутбуків у ТОВ "РС - Безпека" за майже 284 тис грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Згідно з опублікованою інформацією, ноутбуки отримають школи №65, №60, "Світанок", навчально-виховні комплекси "Арніка" та "Один, два, три". Вартість одного ноутбука становить 7098 грн. Серед характеристик ноутбуків – екран 15,6 дюймів, двох’ядерний процесор Intel Celeron не менше 2,16 ГГц, не менше 2 Гб оперативної пам’яті, веб-камера, наявність ліцензійного Windows та інше.

Дешевші ноутбуки (по 6996 грн) пропонувала фірма "Інзарго", однак її пропозицію відхилили, оскільки сім сторінок у документах не були підписані та не мали відтиску печатки. Також фірма подала одну протерміновану довідку.

Нагадаємо, у липні Львівська міськрада прийняла ухвалу про затвердження Програми розвитку шахів у загальноосвітніх навчальних закладах Львова на 2015-2016 років. Чиновники обіцяли ввести гуртки шахів у кожному загальноосвітньому навчальному закладі міста, тобто це – 118 навчальних закладів. Основним завданням програми має бути залучення дітей до занять гри у шахи.

Джерело: Zaxid.net

Львів у новинах:

Львів’яни вимагають зменшити ціну на проїзд в автобусах 

Неймовірні моделі техніки покажуть на виставці "Lviv Scale Models Fest 2015"

В неділю через змагання на Липинського - Чорновола обмежать рух транспорту

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах