Львів "під водою": ситуація по районах міста

Новина - Події - Львів "під водою": ситуація по районах міста

Новина - Події - Львів "під водою": ситуація по районах міста

Події
21 вересня 2015 10:01

Як повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології, за добу по місту Львову випало 39 мм опадів, що становить 64% до норми за місяць. Відповідно до інформації районних адміністрацій, у місті зафіксували кілька випадків замулення дощоприймачів. Комунальні служби вчора впродовж дня розчищали дощоприймачі від нанесеного водою листя.

"У нашому Сихівському районі було замулення дощоприймачів на вул Зеленій в районі "Арсену". По 2 будинках були скарги на забиті зливні системи. Вчора комунальні служби двічі виїжджали, аби розчистити дощоприймачі", – розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської РА.

У Шевченківському районі міста також протягом дня працювали усі ЛКП. "Було сильне замулення на вул Під Голоском, там водою нанесло піску. Було 12 скарг на дахи – ринви не справлялись з кількістю води", – розповів голова Шевченківської РА Олександр Удовенко.

"Сильно замулився дощоприймач на вул Виговського, 41. Виїжджали служби, все прочистили. Інших неординарних ситуацій в районі не було", – розповіла Надія Банах, голова Залізничної РА.

"Забився дощоприймач на вул Пекарській. Служби виїхали, почистили. Також у районі впало одне дерево, на щастя, ніхто не постраждав", – зазначив Іван Лозинський, голова Личаківської РА.

"Було затоплення дощоприймачів на вул Городоцькій, Стефаника, Джерельній. Замулені дощоприймачі почистили", – додав Андрій Зозуля, заступник голови Галицької РА.

"Було сильне нагромадження води на вул Сахарова-Вітовського-Коперника. Служби відтягнули автобус, який зламався посеред дороги. Почистили дощоприймачі", – розповів Орест Тимчишин, заступник голови Франківської РА. 

Читайте також про зливу у Львові: 

Львівські комунальники боролися з негодою в тапочках та з дротиками

Під час грози у Львові дощоприймачі не справлялися з кількістю води

Львівські копи на руках винесли людей з маршрутки, що застрягла на затопленій дорозі

"Велика вода": Львів в черговий раз перетворився на Венецію (фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах