Патрульні поліцейські у Львові скоро будуть штрафувати пішоходів

Новина - Події - Патрульні поліцейські у Львові скоро будуть штрафувати пішоходів

Новина - Події - Патрульні поліцейські у Львові скоро будуть штрафувати пішоходів

Події
23 вересня 2015 13:59

Львівські патрульні поліцейські почнуть активно штрафувати пішоходів, які порушують правила дорожнього руху. Про це сьогодні, 23 вересня, заявив керівник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля, інформує Zaxid.net.

"Ми плануємо штрафувати пішоходів. За це потрібно братися, оскільки це велика проблема - багато ДТП стається саме через те, що пішоходи перебігають дорогу у невстановлених для цього місцях. Тому ми будемо більше працювати з пішоходами. Навіть зараз нерідко в місті ви можете почути, як патрульні через гучномовець із автомобіля роблять зауваження великим групам людей, які перебігають дорогу", - заявив Юрій Зозуля.

За його словами, за перший місяць роботи поліцейські вже кілька разів штрафували пішоходів за порушення ПДР.

"За цей місяць було виписано кілька протоколів. Але будемо цим займатися ще більше. Однак із цим маємо певну проблему, адже якщо мова йде про автомобілі, які порушили ПДР, то їх легко знайти, а от пішохода ніхто, крім патрульного, затримати не може. Якщо ви помітили порушення з боку пішохода, то можете подзвонити на 102 і дати орієнтування на нього, але до приїзду патрульних та людина піде і результат того, що її знайдуть і випишуть протокол, фактично дорівнює нулю. Тому робота проводитиметься із пішоходами, яких самі патрульні спіймали на гарячому", - пояснив керівник поліції Львова.

Нагадаємо, як раніше заявляв Юрій Зозуля, майже 20% викликів патрульних напряму не стосуються їх роботи. Втім, як пояснюють у поліції, на них реагують, оскільки головне в їхній роботі - допомогти людям.

Львів у новинах:

Протеже Святослава Вакарчука Христина Соловій виклала дебютний альбом у інтернет

"Маст сі": ТОП-15 найпопулярніших "туристичних" кнайп Львова

У Львові байкери впіймали дівчат, які наїлися в ресторані й втекли, не розрахувавшись

Сім'я Олега Тягнибока потрапила в аварію (подробиці)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах