Львівська поліція: перші підсумки роботи за місяць

фото з сайту nv.ua

фото з сайту nv.ua

Події
23 вересня 2015 16:46

За місяць роботи патрульної поліції на лінію 102 надійшло майже 17 тис. викликів. Кількість дзвінків із кожного району міста є більш-менш однаковою - в межах 2,5-3 тис. Про це сьогодні, 23 вересня, заявив керівник львівської поліції Юрій Зозуля, інформує zaxid.net

"Львів'ян цікавить, які райони є більш безпечними, які менш. Усі вже стали трішки безпечніші, ніж були раніше, ще до початку нашої роботи. Але загалом кількість викликів по районах є більш-менш однаковою - це 2,5-3 тис. Зараз ми хочемо більше попрацювати над часом реагуваня на ці виклики, адже зараз це в середньому 10 хв, що, на мою думку, трішки забагато", - заявив Зозуля.

Він також уточнив, що пріоритетом для поліцейських також стане зменшення часу виконання завдання, передусім оформлення ДТП, на що зараз йде близько 40 хв.

Загалом за перший місяць роботи патрульні поліції склали 373 протоколи на порушення, пов'язані з неправильним паркуванням авто; 334 протоколи по ДТП; 157 протоколів на водіїв, які не мали документів на авто; і 73 протоколи, що стосувалися випадків керуванням автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Також за цей місяць поліція впіймала чотирьох крадіїв номерних знаків.

Надалі, за словами Юрія Зозулі, поліцейські більше приділятимуть уваги паркуванню на велодоріжках та продажу алкоголю в нічний час. "У нас вже є сформовані списки, де є ці точки продажів, і ми по них починаємо працювати активніше. Але хочемо звернутися до громадян: якщо хочете з цим нам допомагати, то обов'язко пишіть заяви, оскільки сам патрульний не може цього робити, а в момент прибуття поліції у таких магазинах алкоголь не продають - він там стоїть на місці", - пояснив Зозуля.

Нагадаємо, сьогодні керівник львівської поліції також заявив, що патрульні почнуть штрафувати пішоходів, які порушують правила дорожнього руху. Також учора він пояснював, що близько 20% усіх викликів поліції не пов'язані з їхніми безпосередніми обов'язками.

Львів у новинах:

Зозуля пояснив, чому поліцейські перевищують швидкість і паркуються на газонах

Львівські поліцейські похвалилися першими успіхами в роботі 

Поліцейські розповіли про кумедні випадки під час патрулювання

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах