Пластичний хірург про свою померлу 18-річну пацієнтку: "Не розумію такого резонансу"

фото з соцмереж

фото з соцмереж

Події
24 вересня 2015 09:31

За висновками судово-медичної експертизи, причиною смерті 18-річної Юлії Кравченко стало те, що дівчина просто захлинулася власною кров’ю, котра попала їй і в легені.

Стало відомо від чого померла 18 -річна львів'янка під час пластичної операції

У міліцію звернувся батько дівчини, оскільки винними у смерті доньки вважає лікарів. Його Юля, студентка "Львівської політехніки", майбутній хімік, померла 14 серпня в одній із приватних косметологічних клінік Львова. Вона хотіла мати бездоганний вигляд і вирішила змінити форму носа. За словами лікарів, Юля не вийшла з наркозу.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження по статті "неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником". Злочин карається позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п’яти років або навіть позбавленням волі на той самий строк.

Слідство ще триває. Проте в клініці своєї провини не визнають. Пластичний хірург, керівник клініки, Андрій Різник взагалі не розуміє чому цей випадок викликав такий резонанс серед журналістів, повідомляє press-centr Каже, що у лікарнях щодня вмирають пацієнти, але журналісти з цього приводу не роблять розслідувань. Мовляв, це горе лише для рідних пацієнта і лікарів, яким з тим жити.

Пластичний хірург про свою померлу 18-річну пацієнтку: "Не розумію такого резонансу" фото


Юля була досить симпатичною дівчиною. Мала хлопця, і друзі вважають, що їй нічого не бракувало. Тому, чому вирішила робити "пластику" носа, тим більше за такі гроші (ринопластика у цій клініці коштує майже 30 тисяч гривень. – Авт.), досі ніхто не розуміє. Займалася спортом, школу закінчила з золотою медаллю, без проблем вступила в омріяний вуз. У школі працювали її бабуся та мама.

- Вона виступала за область на чемпіонатах по волейболу, з легкої атлетики, мала чудові результати, - згадують у школі, де навчалася дівчина. – Це була всесторонньо розвинута, обдарована дитина.

Її рідні та друзі досі не можуть оговтатися від горя.

Львів у новинах:                                                                                                                     

У Львові з'явиться новий сквер (фото, візуалізація)

Чорна кам’яниця у Львові: таємниці архітектурної перлини площі Ринок

Топ-10 культурних подій осені у Львові

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах