Хто кого бив: п'яний поліцейський жителя Львова чи навпаки? (відео)

фото: "Варта 1"

фото: "Варта 1"

Події
25 вересня 2015 09:45

На своїй сторінці у Фейсбук активісти громадської спільноти "Варта 1" повідомляють, что п'яний спіробітник поліції побив у Львові  місцевого мешканця. У цей час він не був на службі і, як стверджують очевидці, нібито тримав свою службову форму в кульку. 

24.09.2015 22:00 П’яний Співробітник поліції не в робочий час побив людину
Олег Горечко:
Цікава ситуація. Зараз викликали поліцію в парк по Виговського 49, якщо є можливість прошу під’їхати активістів з Варта. ситуація: колега багато разів розповідав про сусіда, який працю в поліції, і постійно вечорами влаштовує п’яні дебоші. Свідків багато. А 15 хв. тому спровокував конфлікт, побився і погрожує, що все вирішиться так як потрібно.
На місце прибула Самооборона Залізнична і передала інформацію, що бажано під’їхати на Райвідділ Залізничний, бо певний час відбувається якесь розслідування даної події і занотовування. На 23.05 прибула і Варта1 з слів свідків події стався конфлікт при якому співробітник поліції ( в якого була форма в кульку, але ми її не бачили ) побив і погрожував Василю, який після побиття і погроз від Поліцейського викликав 102 щоб приїхала поліція і розібралися – всіх доставили на райвідділ. В райвідділі хлопці написали Заяву на поліцейського який в той момент поводив себе не культурно і нагло а дівчина яка була з ним не в культурній формі хамила заявнику.
Також дізналися що під’їжджала напарниця поліцейського Олега Труша яка по словам потерпілих хотіла: Вирішити мирно цю ситуацію .
Після прибуття всіх в Райвідділ Залізничний і довгої процедури в райвідділі, при які ми не були присутній, прибув Зозуля Юрій, який зайшов на райвідділ і після 5 хв. перебування в райвідділі вийшов за ним також вийшов поліцейський Олег Труш.
Поліцейський вийшов з райвідділу і поговоривши ( відео докладаємо ) з Юрієм Зозулею і пішов в невідомому напрямку. Хлопців які викликали 102 ( потерпілий Василь і його Друг Олег ) були відправлені на експертизу транспортом поліції.
На запитання чому Зозуля Юрій не відправив свого підлеглого на експертизу на стан алкогольного сп’яніння з потерпілими, а відпустив, відповів : Йому це вже не допоможе і він заявник в 102 тому мають проходити експертизу лише ті які на нього напали.
Також нас цікавило чи буде звільнений Олег Труш, відповідь : на даний момент ні , будемо розбиратися !"

VG Львів попросив прокоментувати цю скандальний випадок очільника Львівської поліції Юрія Зозулю:

-Пане Юрію, чи мала місце ця ситуація і якщо мала, чому ви разом з учасниками інциденту не скерували на медичне освідчення на алкоголь і свого підлеглого?

- Така ситуація справді мала місце, але побили не місцевого мешканця, а поліцейського, який звернувся за допомогою на номер "102". Такий випадок у нас стався вперше. На медичну  експертизу посилати нашого співробітника не було сенсу, оскільки навіть неозброєним оком було видно, що він п'яний. Як саме виник інцидент і хто у ньому винен ми зараз розслідуємо. Тобто ведеться слідство. Коли воно завершиться, можна буде говорити про якісь дисциплінарні заходи або покарання стосовно тієї чи іншої сторони.

Львів у новинах:

У Львові поліція вже "штрафанула" 5 пішоходів

Незвичайний переселенець із Донецька став найпопулярнішим таксистом Львова (Відео)

Банкіра, який зник на Львівщині, МВС оголосило в розшук

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах