У Львові хулігани покусали поліцейських та подерли на них одяг

фото з сайту zik.ua

фото з сайту zik.ua

Події
25 вересня 2015 12:17

У Львові патрульні нової поліції стали жертвами конфлікту між 15 особами. Поліцейські приїхали на виклик  "масову бійка", проте, на момент прибуття, конфлікт припинився.

Група з 15 осіб вже не билася, проте продовжувала порушувати громадський порядок гучними розмовами.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції України на сторінці у Facebook.

Після зауваження поліції, компанія пообіцяла поїхати та чекала на таксі. Однак, пізніше конфлікт розгорівся удруге. "За кілька хвилин група розділилася на дві частини - і знову почалася бійка. На вимоги патрульних чоловіки не реагували, а під час затримання чинили опір", - повідомили у прес-службі.  У ході бійки одному патрульному розірвали кітель, другого - вкусили за руку, іншому - розбили нагрудну камеру. Проте поліцейські затримали п'ятьох порушників і доставили у Франківський РВ.

"Львівські поліціянти отримали виклик про масову бійку на вулиці Левицького. Коли екіпаж приїхав за адресою, група з 15 людей голосно розмовляла, а бійка припинилася. Патрульні попросили стишити розмову і розійтися. Юрба пообіцяла, що піде, і почала викликати таксі. Поліціянти стали неподалік, аби зачекати, доки всі роз'їдуться, адже була велика ймовірність приїхати сюди знову – особи поводилися агресивно. За кілька хвилин група розділилася на дві частини - і знову почалася бійка. На вимоги патрульних чоловіки не реагували, а під час затримання чинили опір. Відтак одному патрульному розірвали кітель, другого - вкусили за руку, іншому - розбили нагрудну камеру. Затримали п'ятеро злісних порушників і доставили у Франківський РВ. На кількох учасників очікує кримінальна відповідальність, " - йдеться на сторінці у Фейсбук.

Львів у новинах:

У Львові проведуть безкоштовний майстер-клас з самозахисту для жінок та дівчат 

Сьогодні зранку у Львові застрелили чоловіка 

Хто кого бив: п'яний поліцейський жителя Львова чи навпаки? (відео) 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах