Після відкриття Forum Lviv обвалилась стіна сусіднього будинку

Новина - Події - Після відкриття Forum Lviv обвалилась стіна сусіднього будинку

Новина - Події - Після відкриття Forum Lviv обвалилась стіна сусіднього будинку

Події
26 вересня 2015 18:24

Поруч із новим торговим центром "Форум Львів", який відкрився вчора у Львові, обвалилась стіна. Це була прилегла стіна, яка розділяла торгівельний центр із сусідньою будівлею.

Нагадаємо: у Львові відкрився  торгівельний центр Forum Lviv

Відкриття ТЦ "Форум Львів" очима львівського блогера (фоторепортаж)

Як розповіла свідок події Юліанна Гумецька, стіна впала в той момент, коли жінка паркувала поруч свою автівку. За словами жінки, стіна була в аварійному стані. При падінні та зруйнувала перила та частину тротуару.

Після відкриття Forum Lviv обвалилась стіна сусіднього будинку фото

За словами головного фахівця відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області Ігоря Куруса, львівські надзвичайники ще не отримували повідомлення про подію.

Як прокоментувала ZAXID.NET прес-служба ТЦ "Форум Львів", 26 вересня о 13:45 на вулиці Джерельній біля торгового центру розсипалась стіна будівлі. Ніхто з перехожих не постраждав.

"Дана стіна не відноситься до будівлі торгового центру "Форум Львів" та не підлягала впливу від процесу будівництва. Для забезпечення максимальної безпеки та комфорту наших відвідувачів, ТЦ "Форум Львів" самостійно одразу ж організував очистку території", - каже голова прес-служби торгового центру Оксана Маланюк.

На думку представниців торгового центру "Форум Львів", причиною аварії стали проливні зливи, які йдуть у Львові останніми днями.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах