Скандальна ДТП у Львові: директор АТП та впливова банкірша потрапили до рук поліції

Новина - Події - Скандальна ДТП у Львові: директор АТП та впливова банкірша потрапили до рук поліції

Новина - Події - Скандальна ДТП у Львові: директор АТП та впливова банкірша потрапили до рук поліції

Події
06 жовтня 2015 09:37

У понеділок ввечері за хуліганські дії патрульна поліція затримала директора комунального АТП №1 Михайла Сидоровича. Дрібний дорожній конфлікт з 36-річною Іриною Мацієвською, заступником начальника управління банку "Львів", призвів до того, що обидва учасники були змушені давати письмові пояснення правоохоронцям. 

"Сама подія трапилася сьогодні (приблизно о 19:45) на вул. Наукова, коли Ірина з чотирічним сином на своємо авто спускалася від Аквапарку і хотіла перелаштуватися в третій ряд (вул.Наукова) для розвороту на світлофорі. Сидоровичу, який їхав у тому ж ряду, це не сподобалося і він вирішив розібратися "по-чоловічому". Коли автомобілі один за одним стали на світлофорі, він вийшов з свого автомобіля, почав смикати дверцята авто жінки, але не зміг їх відчинити. У результаті, він просто обламав дзеркало і втік з місця події", – йдеться у повідомленні активіста "Дорожнього контролю Львова" Сергія Круглова.

Скандальна ДТП у Львові: директор АТП та впливова банкірша потрапили до рук поліції фото
Автомобіль Михайла Сидоровича (фото Ірини Мацієвської)

Невдовзі порушника знайшли патрульні, яким жінка показала фотографію авто Михайло Сидоровича, і доставили його до райвідділку.

Речник патрульної поліції Львова Катерина Рибій підтвердила, що цей інцидент дійсно відбувався сьогодні на Науковій, однак уточнила, що обоє учасників інциденту написали у райвідділку заяви один на одного.

Директор АТП-1 Михайло Сидорович

Директор АТП-1 Михайло Сидорович

"Сидорович каже, що ця пані своїм дзеркалом збила і йому дзеркало, і собі. Він своє вставив на місце, а вона зі своїм поїхала до патрульних, які саме в той момент оформляли ДТП із маршруткою і джипом неподалік під мостом. На цей виклик приїхали ще одні патрульні", – пояснила Катерина Рибій.

За її словами, жінка з дитиною сама підійшла до патрульних, які патрулювали по вул. Науковій, і повідомила, що водій "Мерседеса" пошкодив її автомобіль і поїхав у напрямку ТЦ "ВАМ" по вул. Науковій. "Після того, як жінку попросили звернутись за тел. 102 та залишити орієнтування, патрульні поїхали в напрямку ТЦ "ВАМ" та виявили схожий автомобіль, що саме виїжджав зі стоянки. За допомогою проблискових маячків та рупора патрульні зупинили його. Оскільки водій "Мерседеса" заперечував свою провину, то патрульні запропонували йому проїхати у Франківський райвідділ, на що він толерантно погодився", – розповіла Катерина Рибій.

Як з`ясував ZAXID.NET, іншим учасником інциденту виявилась заступник начальника управління ПАТ АКБ "Львів" Ірина Мацієвська. 

"Дуже прикро, що такі дорослі чоловіки чинять такі речі на очах свого малолітнього онука, який сидів на передньому сидінні його автівки, і на очах мого сполоханого сина, якому лише 4 роки, - сказала Ірина Мацієвська. - Дякувати поліції, які мене захистили, бо направду було страшно - він трошки великий пан".

Директор АТП №1 Михайло Сидорович у поширеній прес-службою Львівської міськради заяві розповів, що це у його автомобіль врізався "джип".

"Ввечері їхав з онуком в магазин. Перед поворотом на вул. Науковій у мою машину врізався "джип". У результаті удару пошкоджено бічне дзеркало на моїй машині та на машині жінки, яка скоїла ДТП. Жінка-водій підрізала мою машину, а після події втекла з місця. По дорозі з магазину мене зупинила поліція. Поїхали у Франківський райвідділок. Я написав зустрічну заяву про скоєння ДТП на вул. Науковій", – заявив Михайло Сидорович.

Нагадаємо, що 63-річнй Михайло Сидорович очолює львіське комунальне АТП №1 з 2012 року. АТП №1 - єдина у Львові комунальна компанія-перевізник.

Львів у новинах:

Львів’янину на замітку: в жовтні матимемо ще один вихідний 

Львів'ян запрошують на відкриття проекту "Простір для натхнення" 

Вибори-2015: претенденти на посаду мера Львова (Фото)

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах