Львівська вчителька, яка ставила малечу на коліна, знову працює у школі

Фото взято з сайту intellect-school.kiev.ua

Фото взято з сайту intellect-school.kiev.ua

Події
06 жовтня 2015 12:15

У львівській школі поновили на роботі вчительку початкових класів, яку раніше звільнили за доведені факти порушення прав дитини.

Про це заявляє львів’янка Галина Мельник, матір малолітньої дитини, яку вчителька покарала, поставивши на коліна. Цей факт оприлюднила Громадська люстраційна рада Львівщини, інформує zik.ua.

У Львові звільнили вчительку, яка роздягнула дитину перед усім класом

Як повідомляє Галина Мельник, влітку цього року за її скаргою комісія управління освіти ЛМР здійснила перевірку фактів щодо порушення прав дитини вчителем початкових класів ЛНВК ім. В.Стуса Чайковською Л.В. За результатами було перевірки складено акт та прийнято рішення рекомендувати директору ЛНВК звільнити вчителя з займаної посади, оскільки комісія зафіксувала факти психологічного і фізичного насильства, вчинені вчителем щодо дітей, а також вказала на її неетичну поведінку.

"Про звільнення вчителя мене повідомлено листами директора ЛНВК та районного відділу освіти. У наш клас призначено нового класного керівника. Однак, 28.09.2015 вчитель, щодо якого були офіційні оприлюднені відомості щодо звільнення, приступив до роботи в класі.

Вчителька львівської елітної школи намовила учнів побити однокласника

Це абсурд, вияв неповаги до законів України, свавілля, яке потрібно негайно припинити", – наголосила матір дитини.

У Громадській люстраційній раді Львівщини розцінюють факт, коли вчителька поставила дитину на коліна, як злочин відносно неповнолітньої дитини та вважають неприпустимим поновлення такого вчителя на роботі.

"Нам відомо, що даний факт вже був доведений, і наказ на звільнення вчителя був підписаний. Однак, дана особа заявила, що у неї є впливові родичі у правоохоронній структурі і їй нічого не загрожує. І дійсно, на сьогодні дана особа вже поновлена на роботі. Вимагаємо негайного втручання керівництва міста Львова зокрема А. Садового і Г.Слічної з вимогою звернення до правоохоронних органів щодо злочинних дій викладачки відносно малолітньої дитини, а також негайного звільнення даної особи і керівника навчального закладу із займаних посад",- заявили у Громадській люстраційній раді.

Львів у новинах:

Львів’янину на замітку: в жовтні матимемо ще один вихідний 

Львів'ян запрошують на відкриття проекту "Простір для натхнення" 

У Львові "накрили" шахраїв, які "кинули" на гроші багато людей 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах